Wijkkerngroep Purmer Noord

De mooiste kerstversiering!

Wijkkerngroep Purmer Noord

De mooiste kerstversiering!

Wijkkerngroep Purmer Noord

De mooiste kerstversiering!

Wijkkerngroep Purmer Noord

De mooiste kerstversiering!

Komende activiteiten

Sinterklaas Gildeplein 20 november

sinterklaasoptocht 2De winkeliersvereniging en feestje waterland met ondersteuning van de wijkkerngroep Purmernoord hebben voor sinterklaas het onderstaande geregeld Sinterklaas komt op 20 november vergezeld van zijn Pieten en dansgroep dit jaar naar het Gildeplein van 11.00 tot 15.00uur Waar de Sint ontvangen zal worden door de wijkwethouder M. Hegger en/of wijkkerngroep Purmer Noord.

Er is dit jaar geen rijtoer door de Purmer omdat het organiseren aan steeds meer regels moet voldoen. Er zal door de pieten dansgroep dansjes te zien zijn en ook de diskjockey zal van zich laten horen. De winkeliers vereniging hoopt ook dit jaar er weer een groots en gezellig feest van te maken.

Er zal ook zal er een springkussen en (draaimolen) zijn. Er wordt warme chocomelk uit gedeeld en pepernoten

De mooiste kerst versiering

Ook dit jaar organiseert de wijkkerngroep Purmer Noord de mooiste kerst versiering Er zijn twee categorieën Het mooiste woonhuis/voortuin

Prijzen ( Gammabon )

1 e prijs € 100

2 e prijs € 75

3 e prijs € 50

De mooiste straat of blok ( minimaal 4 woningen aan elkaar geschakeld ) 1 e prijs € 150

Jubileum van de Wijkkerngroep Purmer Noord

Op 13 december wordt er op het Gildeplein stil gestaan bij het 25 jarig jubileum van de Wijkkerngroep. Door de omstandigheden met het Covid 19 virus is dit een jaar uitgesteld. Ook wil de groep gelijktijdig het oudejaar vaarwel zeggen met een oudejaar borrel. U bent van harte welkom om met ons een drankje en wat lekkers te nuttigen van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Sociaal wijkteam centrum Gildeplein 70 t/o ingang Jumbo.

Kerstmarkt Gildeplein

Op 18 december komt er een Kerstmarkt op het Gildeplein van 11.00 tot 15.00 uur. De kerstman is natuurlijk aanwezig met een muziekgroep en allerlei figuren Dit is georganiseerd door de winkeliersvereniging. Er zal gratis erwtensoep verkrijgbaar zijn door de wijkkerngroep Purmer Noord

Buurtcentrum Gildeplein
Image
Tilburykamer
Image
Kinder-&tienercentrum Riekstraat
Image
Winkelcentrum Gildeplein
Image
Image

Onze gegevens

Wijkkerngroep Purmer-Noord

Lamoenstraat 25
1445SM Purmerend

Image