Wijkkerngroep
Purmer Noord

Spreekuur wijkagent

Spreekuur wijkagent

 De wijkagent(en) Kelly Bak en Patrick Verdam zijn af en toe aanwezig op het Gildeplein in het sociaal wijkcentrum.

Dit wordt aangegeven via Instagram

U wilt iets melden

MijnGemeente App

Is er iets kapot in uw woonomgeving? Of heeft u ergens last van bijvoorbeeld grofvuil of vuiliszakken op de straat waar niets mee gebeurd? U maakt een foto met de app en verzend deze. De app zend gelijk de locatie mee.De gemeente streeft er naar uw melding binnen een paar werkdagen af te handelen.

Download de iOS versie in de Appstore
Download de Android versie in de Google Playstore

Na het installeren van MijnGemeente app moeten gebruikers zich eenmalig aanmelden.

Wat kunt u zelf doen?

Snoeien/bijhouden overlastgevend groen

Het kan gebeuren dat niet al het groen netjes op z’n plek blijft. Dat heb je nou eenmaal met takjes, blaadjes, bomen en struiken. Nu is het zo dat het openbaar groen door de Gemeente Purmerend gesnoeid wordt. Heeft u nu last van overhangend en wild groen, dan mag u gerust dit groen een stukje snoeien of bijhouden. Zo helpen we elkaar om onze omgeving netjes en overzichtelijk te houden.

Zwerfvuil

Ziet u zwerfvuil zoals lege blikjes, papier, plastic etc. pak het op en gooi het in een container. Lege (statiegeldloze) flessen kunt u in de glasbak gooien. Zo helpt u mee om uw buurt netjes en leefbaar te houden.

Buurt verfraaien

U kunt om uw buurt te verfraaien een bloembak adopteren. Deze bloembak wordt in overleg met de bewoners door de gemeente geplaatst, ook wordt hierbij gekeken naar de verkeersveiligheid. U krijgt voor de beplanting een budget van de wijkkerngroep. U dient zelf de plantenbak te onderhouden. Zo wordt uw buurt nog mooier

Foto impressies

Purmer Noord

Heeft u ons iets te melden of te vragen?